Rólunk

Szülők írták Ciklus-show és Férfiküldetés bemutatóinkról:

„Fantasztikus volt! Többször majdnem elsírtam magam úgy elérzékenyültem a meghatottságtól. Annyira gyönyörűen érzéssel, tisztelettel, adták át az előadást, hogy nehéz szavakba önteni milyen fantasztikus élmény volt.!!!
Köszönöm szépen! Egészen biztos, hogy a lányom és majd ha eljön az ideje a fiam is részt fog venni ezen a csodálatos előadáson.
Nagyon köszönöm, rám biztosan nagy hatással volt. Köszönöm a segítőknek is!
Szorgalmazni fogom a többi szülő számára is , hogy ezt a bemutatót minél több gyermek megismerje. Köszönöm még egyszer!”

„Minden elismerésem a tiétek, úgy gondolom fantasztikus volt és azóta hatása alatt vagyok. Megindult itthon is egy őszinte beszélgetés és ez nektek köszönhető. Nem csak hatalmas tudást, hanem egy hatalmas élményt is kaptunk általa. Akinek csak tudom ajánlom azóta! Anna azt kérte, hogy jövőre is szeretne ezen részt venni. Mindent köszönünk Nektek! Gratulálok!!! „

“Bárcsak nekem is így beszélt volna valaki a nővé válásról annakidején!” „Ami különösen tetszett nekem, és kislányomnak az az volt, hogy sok-sok élményelemet használtatok, és mindenki számára meghitt, elfogadó légkört tudtatok teremteni.”

„Nagyon örülök ennek a kezdeményezésnek, különösen a pozitív beállítottsága miatt. Jó lett volna, ha a mi gyerekkorunkban is hasonló szépséggel tárják elénk a témát, nem csak „praktikus” szempontból. Hálás vagyok, hogy gyermekeinket ilyen pozitív élményben részesítik. Ezt egy szülő önmagában a legnagyobb jóindulat mellett sem érhetné el.”

„Nagyon köszönjük a csütörtöki program szervezését, nagyon tetszett a fiamnak. Részletesen elmesélt itthon mindent, és bár eredetileg ő is nagyon vonakodott a programtól, utána lelkesen beszélt róla. Sőt, szerinte, kötelezővé kellene tenni!”

„Nagyon örültem a foglalkozásnak. Mivel a gyerekek az interneten keresztül – akár otthon, iskolában, edzésen – túl korán találkoznak a nemiség durva oldalával, a „pozitív felvilágosítás”, mind a biológiai, mind az érzelmi oldalt érintve, még fontosabbá vált.”

„Szeretnék visszajelezni a fiú foglalkozásról.
Fiam, teljesen kicserélődve és boldogan érkezett haza. Nagyon örültem, hogy mástól és más formában is hallott ezekről a dolgokról. Otthon is sokat beszélgetünk nőről és férfiről, szülésről, könnyíti a helyzetet, hogy sok gyerek születik a családban és ilyenkor mindig képbe kerül a téma.
Fiam szerint nagyon érdekes volt, mindent elmesélt, azt mondta, hogy kár, hogy ilyen hamar vége lett…
Örült, hogy sok ismerős dologgal is találkozott. Szerintem az időzítés is jó volt, legalábbis nála 5. osztályban talán korai lett volna.
Azóta is emlegeti a foglalkozást, és még több a kérdése, mint eddig, de ennek nagyon örülök. Szerencsére úgy érzem, hogy nem kínos előhozakodni otthon ezzel a témával sem az Ő sem a mi részünkről. Remélem ez még sokáig így lesz….
Mivel védőnő vagyok és már előzetesen ismertem a programot, az a véleményem, hogy ezt minden gyereknek hallania kellene. Örülök, hogy bekerült az iskolába és remélem, hogy évről évre visszatértek majd :)”

„Nem tudom magamban tartani, így szigorú titoktartás mellett leírom, hogy nálunk még most is a mai felvilágosító program a téma annak ellenére, hogy már sok mindent megbeszéltünk és lányom úgy indult a napnak, hogy a jelentős részét „már tudja”. Nagyon nagy élmény volt neki, különösen a sokféle ábrázolási technika ragadta meg, folyamatos az élménybeszámoló a tavasz hírnökeivel, a tamponnal és a szörpivel, a rózsaszín és világoskék lufi- hímivarsejtekkel …és képzeld anya, nekem kék volt és az lett a neve, hogy Pisti, az Annáét úgy hívták hogy Konrád, és Konrád jutott tovább és újra dobtunk dobókockával …..és minden lány méhénél van egy méh-nyak-nyák (így szótagolva ) és egy kis lakattal ábrázolták …..és egyszer bejött Dávid bácsi a szekrényéhez és elnézést kért …..és képzeld el, hogy…. és anya, te tudtad hogy egyszerre mennyi hímivarsejt távozik a fiúkból …. és …. és
lehet, hogy ma este a száját külön el kell majd altatni…
Egészen másképp élte meg, mint amikor mi ketten beszélgettünk erről a témáról. Egy szónak is száz a vége: Köszönöm, KÖSZÖNJÜK!!!”

Tanári visszajelzés Ciklus-show, Férfiküldetés foglalkozások után:

„Amit én talán a legfontosabbnak érzek, hogy másnap fiúk-lányok megbeszélték, hogy ki mit látott, élt át. Kialakult köztük egy közös kommunikációs bázis, nyelvezet, pozitív testkép. És ami a legfontosabb, hogy talán megértették, hogy a testi változásaik célja az anyaságra illetve az apaságra való felkészülés.
Köszönjük, hogy ezt sikerült átéreztetni velük!”

Gyerekek írták a Ciklus-showról, Férfiküldetésről:

„Nagyon kellemes csalódás volt, nagyon jól éreztem magam!”

„Jó volt, hogy nemcsak elmondták az információkat, hanem eljátszották.”

„Egyszer már voltam itt, de jól esett mindent újra hallani. úgy érzem, most jobban oda tudtam figyelni, több mindent megjegyeztem, mint előző alkalommal, és amit időközben elfelejtettem, azt is fel tudtuk eleveníteni. Nagyon jó volt, köszönöm!”

„Nekem nagyon tetszett a foglalkozás mivel rengeteg dolgot tudtam meg és igazából az elején még nekem is fura volt de a végére már úgy természetessé vált…egyébként pedig a foglalkozásvezető néni nagyon érdekesen adta elő és kedves volt!! :)”

“Az tetszett a Ciklus-show foglalkozáson, hogy nem is volt ciki ezekről a dolgokról beszélni, és mindent megkérdezhettünk. És még az is, hogy megértettem, hogy hogy működik a testem.”

“Nekem nagyon tetszettek a szép kellékek, és jó volt, hogy mi is eljátszhattuk vele a bennünk zajló eseményeket.”