Fiúknak

Férfiküldetés – foglalkozás fiúknak!

A Férfiküldetés program – mely a lányok Ciklus-show foglalkozásával megegyező értékrendű és szellemiségű – a kiskamasz-kamasz fiúk számára életkoruknak megfelelő formában, interaktív foglalkozás során mutatja be a férfi nemi működést, a férfivá válás testi-lelki jeleit.
A foglalkozás folyamán a fiúk kontrollált körülmények között kapnak választ kérdéseikre. A szexualitás témájával érték- és kapcsolat-központú szemléletben foglalkozunk. Fontosnak tartjuk azt is, hogy a nemiségről pozitívan, örömmel és természetesen tudjunk megnyilatkozni.
Mindezt egy nő, fiús anyuka, szexuálterapeuta által közvetítve – és biztatva a résztvevő fiúkat, hogy bátran forduljanak a foglalkozás után egy számukra megbízható felnőtt férfihoz.

Iskolákba, egyéb csoportokhoz egyeztetett időpontban a helyszínre megyünk Férfiküldetés foglalkozást tartani.

Kiskamasz felvilágosító foglalkozásaink nagy részét iskolákban tartjuk tanítási időben, mivel a legtöbb iskola fontosnak tartja, és Pedagógiai Programja tartalmazza a családi életre nevelést, egészséges életre nevelést, szexuális nevelést, illetve olyan témák tárgyalását, amelyek programunk részét képezik.

Időről-időre tartunk szombati nyílt alkalmakat is azok számára, akiknek az iskolában nincs lehetőségük Férfiküldetés felvilágosító foglalkozáson résztvenni. Nyílt alkalmainkról az intimitikozpont.hu honlapon tájékozódhat.

Tudjuk, hogy legelső alkalommal nem minden iskolában halad gördülékenyen a szervezés. Amennyiben akár tanárként, akár szülőként szeretne bennünket elhívni az iskolájába bemutatót tartani (ami ingyenes és nem kötelezi az iskolát a foglalkozások megrendelésére), kérjük írjon nekünk, segítünk a szervezés gördülékenyebbé tételében. Érdeklődését várjuk az “Üzenetküldés” alatti űrlapon vagy emailben: info@kiskamasz-felvilagositas.hu

Ha megrendelték foglalkozásinkat vagy a szülői bemutatót, és Ön a kapcsolattartó vagy szervező, kérem ide kattintson.